Wednesday, June 8, 2011

kuceng demok

Assalamualaikum ...

woot woot
hari ini mahu tunjuk satu video yang agak lucu dan pengubat duka lara. selalu video ni kita tengok time kita serius sedih atau serius tension. kuceng demok ni milik kawan lelaki kita. dia bela kuceng ni dah lama. kuceng ni kita yang bagi nama GEMOK, sebelum ni kawan kita tak pernah bagi nama kat kuceng ni. dia kata die cuma bunyik meow meow je bila nak suruh kuceng tu come to papa. dah dah saksikan aksi kuceng demok ni.

video

No comments:

Post a Comment