Thursday, August 18, 2011

nora elena

Assalamualaikum semua ... ! :)

weehuu.



entri ini berkenaan penyesalan, sesal kesal dan pesal pehal aku boleh tak tau dan tak hirau bila members cakap yang nora elena ni best ? durh. serious. menyesal.

et now, kena stay 2am semata-mata nak tengok cerita tu kat tv3. macam tahi !

hurm. apa pun ini serius cerita nora elena memang cool ouh. sangat comel dan rasa macam nak makan je muka aaron aziz yang relax layan nora. haih. blink-blink.

etceli, aku suka scene perempuan ego dan lelaki pulak pandai nak turunkan ego perempuan tu dengan aksi nakal. cute woah !

hurm. nak download malas, harap-harap ada members yang dah download cerita ni, nak tersengih-sengih je layan cerita cinta khayalan. :)


au revoir !

2 comments:

  1. ala laki ego la best.perempuan mcm mengada-ngada je nak ego segala.kbai.

    ReplyDelete