Monday, March 12, 2012

iphone user !

Assalamualaikum semua ... ! :)

oh yeah. gimik lagi. jangan harap aku jadi iphone user. durh. ni kawan aku yang sorang, NOR nama dia. dia guna iphone. pantang ada application baru mesti kiteorang jadi mangsa dia. benci betul. kata saya kat mulut tapi tidak dihati! seronok kot macam-macam app(s). orang kurus jadi gemuk, orang gemuk err makin gemuk. orang tak lawa boleh jadi lawa macam aku. ok gimik lagi. siapa nak muntah, maknanya hati dia busuk. aha.

yang terbaru, dia jadikan aku, fida dan ain mangsa untuk aging photo. meh la tengok meh la. (:



nenek nor. 
rupa penat layan cucu hyper je ni.


 
nenek ain.
muka nenek yang happy gila. happy ke gila? ehe


nenek fida. 
muka macam jadi cikgu sekolah je ni.

 
nenek anakjaiman. 
rupa macam tak kahwin-kahwin je ni. 
ehe.

 okay dah ! au revoir

6 comments:

  1. ok..aku da jmpe blog ko...hahaha...

    ReplyDelete
  2. ain! peh budak DL lalu, berkat ni. aha harap jgn tersinggung dan terkesima dgn entri blog aku. :P

    ReplyDelete
  3. anysh. aha anak mak bah takkan rupa mak ngah melah. ahahaha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. memang dah bayang rupa tua mcm ni. scary oh.

    *all items below rm50, noted!

    ReplyDelete