Monday, August 1, 2011

encik inspira (:

Assalamualaikum semua ... ! :)

hai. korang pernah tak alami satu situasi dimana dalam banyak-banyak lelaki kat kelas korang, korang ada minat satu je di antara mereka tapi dia sudah berpunya dan korang senyap-senyap je suka dia dari jauh. haha

secret admire! jengjengjeng

hokey. sangat la kacau. taktau la sejak last two sem, encik inspirasi ada text i dengan ayat, "siapa pun boleh berjaya asalkan usaha kena ada". hee. mane tak i serius u study sem ni. HAHA pergi mati la nak kena ada inspirasi baru nak up-up. durh!

tapi ini serius. i dah start angau you. mati-mati. eh tak boleh cakap mati. hidup-hidup. erh. tadi sent messages kat member-member pun tetiba happyyy sangat-sangat sebab die balas "salam ramadhan juga, selamat berpuasa ye, jumpa september nanti". lalalalalala heuw. seronok. HAHA. got no shame. lantak-lah. tapi aku prefer admire dari memiliki. kenapa?

ini pendapat aku. kadang-kadang bila terlalu mengenali buat kita rasa jemu dan tiada apa lagi nak diseronokkan bila curi-curi pandang. serius. aku pernah la cuba-cuba untuk ada pasangan tapi kejap je dah TAMAT sebab tak serasi kot atau momma cakap aku belum sampai umur nak ada hati. maybe. hurm. lagi satu kalau admire ni best sebab seronok tu jauh lagi hebat dari seronok punya pacar. percaya-lah. sebab aku tak pernah tipu untuk soal hati. eceh.

hem. encik inspirasi, you buat i tak sabar nak naik sem dan satu kelas dengan you lagi. i suka. i happy. ini serius. hah. cakap pasal u dah berpunya, i try tak kacau daun, i tengok u dari jauh je sebabi suka u tak banyak cakap dan ada kening lebat. auw. i suka. ini serius.

youyouyou.jagadiriyou.

No comments:

Post a Comment